Терапии за тяло

Ексфолиращи ритуали за тяло

Термални соли 30 мин.

Дълбоко обновяваща и енергизираща ексфолираща процедура, която използва минерализиращата сила на скъпоценни камъни и термални соли за елиминиране на мъртви клетки и примеси с уникална нотка на свежест. Много ефективен за витализиране на суха или много суха кожа.
МНОГО СИЛЕН ПИЛИНГ | МИНЕРАЛИЗИРАЩО ДЕЙСТВИЕ

Цена: 40 лв.

Активен въглен 30 мин.

Освободете се от токсините с тази процедура на базата на органична кал, активен въглен и вулканичен пясък, който пречиства, изглажда и интензивно реминерализира кожата. Предназначен за хора, които живеят в градска среда и се нуждаят от допълнителна детоксикация за гладка, равномерна кожа.
СИЛЕН ПИЛИНГ | ДЕТОКСИКИРАЩ ЕФЕКТ

Цена: 40 лв.

Портокал и кайсия 30 мин.

Антиоксидантна и регенерираща процедура. Кайсиеви ядки, портокалови и гроздови екстракти почистват, изглаждат и овлажняват кожата, за да обновят и наситят кожата с кислород. Тези бижута на природата възстановяват блясъка на кожата благодарение на умерената си ексфолираща сила. Идеален за всички видове кожа.
СРЕДНО СИЛЕН ПИЛИНГ | АНТИОКСИДАНТЕН ЕФЕКТ

Цена: 40 лв.

Сусам и авокадо 30 мин.

Почувствайте как кремообразността на авокадото обгръща цялото ви тяло с подхранване, нежност и мекота. Деликатно ексфолираща процедура със сусамови частици, които нежно разтварят мъртвите клетки. Особено подходящ за финна и чувствителна кожа със склонност към изсушаване.
НЕЖЕН ПИЛИНГ | ПОДХРАНВАЩО ДЕЙСТВИЕ

Цена: 40 лв.

 

Ритуали за тяло за пълно удовлетворение

 

Енергизиращ ритуал 90 мин.

СКРАБ + КРЕМООБРАЗНА САПФИРЕНА МАСКА + МАСАЖ
Тази нежна обвивка със сапфирени частици е сладка милувка на природата, която придава на кожата ви блясък и енергия, дълбоко ревитализира и оставя тялото готово за една наистина релаксираща сесия. Перфектен за кожа, нуждаеща се от дълбоко обновяване.

Цена: 114 лв.

Реминерализиращ ритуал 90 мин.

СКРАБ + МАСКА С ХЕМАТИТ + МАСАЖ
Реминерализиращите и силно стягащи свойства на екстракта от хематит и органичната кал прегръщат кожата ви, оставяйки я копринена и стегната, готова да приеме масажа, който кулминира този ритуал. Предназначен за кожа, която се нуждае от допълнителна хидратация.

Цена: 125 лв.

Детоксикиращ ритуал 90 мин.

СКРАБ + ЕФЕРВЕСЦЕНТНА ОБВИВКА СЪС ЗЕЛЕН ЧАЙ + МАСАЖ
Тази обновяваща ефервесцентна обвивка със зелен чай и комбинация от силно пречистващи цитрусови плодове, премахва токсините и замърсяванията от кожата. Неговият изненадващ затоплящ ефект е удоволствие за вашите сетива. Идеален за кожа, нуждаеща се от кислород и подобряване на защитната функция.

Цена: 104 лв.

Ритуал за подобряване на циркулацията 70 мин.

СКРАБ + ОХЛАЖДАЩА ОБВИВКА С ВОДА ОТ НОРВЕЖКИТЕ ГЛЕТЧЪРИ + МАСАЖ
Тази обвивка с охлаждащ ефект, съдържаща вода от норвежките глетчери и мента, реактивира и стимулира цялото ви тяло. Подобрява кръвообращението и има мощен дрениращ ефект, който носи изключително чувство на облекчение, особено за хората с уморени крака. Ако чувствате краката си тежки и уморени, този ритуал е за вас.

Цена: 94 лв.

Ремоделиращи процедури

Персонализирана диагностика на тялото (20мин)

Диагностиката на тялото помага за разпознаване на персоналните Ви нужди от грижа според типа кожа и основни характеристики на тялото. По този начин заедно начертаваме протокола за работа и нуждите от грижа за тялото Ви и Ви даваме професионален съвет как да се грижите за него.

SLIM DRONE Стягаща или отслабваща процедура

Портокалова кожа и отпускане – Портокалова кожа и отслабване
Нова технология в козметиката с по-ефективни съставки и целенасочено действие в местата, където е необходим резултат по премахване на целулит, отслабване и стягане на кожата.

Цена: 98 лв.

Апаратна процедура с LED T.H.E.S. Body system by SKEYNDOR 

  • LED T.H.E.S ПРОЦЕДУРА „ПОРТОКАЛОВА КОЖА“
  • LED T.H.E.S ПРОЦЕДУРА „ОТСЛАБВАНЕ“
  • LED T.H.E.S ПРОЦЕДУРА „СТЯГАНЕ“

ОТСЛАБВАНЕ-ПРЕМАХВАНЕ НА ЦЕЛУЛИТ-СТЯГАНЕ

Оформяща апаратна процедура с червена LED светлина, допълнена с 3 други техники на действие. Обновява, стяга кожата, намалява мастните натрупвания и обема на третираните зони, ремоделира фигурата.

1 процедура – 110 лв.
Пакет от 6 процедури САМО ЗА 590 лв. + ПОДАРЪК Ремоделиращ продукт за домашна употреба

 

Неспецифични процедури и кола маска

Кола маска дами

Цели крака – 28 лв.
Крака, половинка – 18 лв.
Бикини – 15 лв.
Цял интим – 21 лв.
Мишници – 10 лв.
Ръце – половин – 13 лв.
Ръце – цели – 19 лв.
Мъх горна устна – 8 лв
Цяло тяло – 68 лв.

Кола маска мъже

Гръб – 25 лв.
Гърди – 25 лв.
Цели крака –  37 лв.
Ръце – цели – 23 лв.
Цяло тяло – 78 лв.