Маникюр

Маникюр с обикновен лак 

Процедурата включва оформяне и подготовка на нокътната плочка, избутване и изрязване на кожичките, обезмасляване на нокътната плочка, поставяне на основа, лак и топ лак, нанасяне на масло за кожички. По желание на клиента могат да се направят до 2 бр. различни по вид декорации.

Цена: 20 лв.

Маникюр с гел лак 

Процедурата включва оформяне и подготовка на нокътната плочка, избутване и изрязване на кожичките, обезмасляване на нокътната плочка, поставяне на основа, гел лак и топ лак, нанасяне на масло за кожички. По желание на клиента могат да се направят до 2 бр. различни по вид декорации.

Цена: 30 лв.

Педикюр с обикновен лак 

Цена: 30 лв.

Педикюр с гел лак 

Цена: 40 лв.

Медицински педикюр

Цена: 60 лв.

Мъжки маникюр 

Професионална грижа за мъжките ръце, която включва оформяне, база и матов топ лак.

Цена: 20 лв.

Специфични SPA пакети за ръце

Обновяваща грижа за ръце «Нар и смокиня»

Освежаваща и ексфолираща процедура за ръце с разглезващ ексфолиант с аромат на нар и смокиня, масаж и хидратиращ крем с екстракт от асаи. Ще допълним процедурата с избутване или изрязване на кожичките, оформяне на нокътната плочка и нанасяне на заздравител.

Цена: 15 лв.

Антиоксидантна грижа за ръце 

Процедурата започва с ексфолиране на мъртвите клетки с ароматен ексфолиант, след което продължава с масаж с масло от гроздови семки със силно антиоксидантно и анти-ейдж действие. След масажа ще бъде поставена и запечата за 5 мин богата маска за дълбоко подхранване на кожата. Процедурата ще завършим със завършващ крем, като ще допълним процедурата с избутване или изрязване на кожичките, оформяне на нокътната плочка и нанасяне на заздравител. При желание на клиента, процедурата може да се комбинира и с маникюр с обикновен или гел лак.

Цена: 17 лв.

Дълбоко възстановяваща грижа за ръце „Зимна приказка” 

Интензивна грижа за сухи ръце, която започва с оформяне на нокътната плочка, продължава с ексфолиране на мъртвите клетки и нанасяне на богата подхранваща маска със затоплящ ефект. Процедурата завършва с масаж на ръцете със завършващ крем. При желание на клиента, процедурата може да се комбинира и с маникюр с обикновен или гел лак.

Цена: 18 лв.

Допълнения:

Допълнителна Декорация (1 нокът) -( в случай, че сте изчерпили лимита си от 2 декорации) – 2 лв.

Сваляне на гел лак  (ако желаете само да махнете гел лака си и той не е поставен от нас) – 10 лв.