Апаратни процедури Skeyndor

 Апаратни процедури MEGAN

Програми за лице 

Терапия за лифтинг

ПОКАЗАНИЯ:
• Кожа с мимически бръчки
• Отпусната кожа и липса на стегнатост
ПРЕДИМСТВА: Изглаждане и повдигане на кожата благодарение на ефекта на Tri Synergy Tech TM, който съчетава потенциала на Hi-Freq, Dermaboost и Deep RGB заедно с Hi-Tech Performing Cosmetics и специфичното действие на активните съставки, включени в LED АКТИВЕН концентрат – ЛИФТИНГ. Съдържа деконтрактор с дрон технология Drone Decontractor, създаден за намаляване на бръчките и мимическите линии чрез подобен на ботулин ефект, освен това преначертава контура на овала на лицето.
ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ: 60 мин.

Терапия за запълване на бръчки

ПОКАЗАНИЯ:
• Кожа с бръчки и липса на плътност.
• Състарена, отпусната и фина кожа.
ПРЕДИМСТВА: Терапия, която запълва и укрепва механичните свойства на кожата благодарение на ефекта на Tri Synergy Tech TM, който съчетава потенциала на Hi-Freq, Dermaboost и Deep RGB заедно с Hi-Tech Performing Cosmetics и специфичното действие на активните съставки включен в LED активен концентрат ПЛЪТНОСТ. Съдържа дрон с изпълващо действие, създаден да насища тъканта с лиофилизирана хиалуронова киселина. Подобрява стегнатостта, дебелината и плътността на кожата.
ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ: 60 мин.

Терапия за блясък

ПОКАЗАНИЯ:
• Потъмнен тон или обезжизнена кожа
• Фото състарена кожа
• Матова кожа и липса на блясък
ПРЕДИМСТВА: Ревитализираща и озаряваща терапия за кожата благодарение на ефекта на Tri Synergy Tech TM, който съчетава потенциала на Hi-Freq, Dermaboost и Deep RGB заедно с Hi-Tech Performing Cosmetics и специфичното действие на активните съставки, включени в LED активен концентрат – БЛЯСЪК. Съдържа озаряващ дрон, който ревитализира и освежава кожата, като съдържа и защита срещу основните причини за преждевременно стареене на кожата
ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ: 60 мин.

Терапия за коригиране на тъмните петна

ПОКАЗАНИЯ:
• Кожа с петна
• Фотосъстарена кожа
ПРЕДИМСТВА: Бори се с петна, причинени от фотостареене и свободни радикали в кожата, благодарение на ефекта на Tri Synergy Tech TM, който съчетава предимствата на Hi-Freq, Dermaboost и Deep RGB заедно с Hi-Tech Performing Cosmetics и специфичното действие на включените активни съставки в концентрата LED активния концентрат – КОРЕКТОР НА ЦВЕТА. Съдържа коригиращ цвета на кожата дрон, заедно с други депигментиращи съставки за коригиране на тъмни петна и възстановяване на клетъчната ДНК, увредена от слънцето и свободните радикали.
ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ: 60 мин.

Терапия за свиване на пори

ПОКАЗАНИЯ:
• Кожа със замърсявания
• Кожа с разширени и отворени пори
• Блестяща и мазна кожа
ПРЕДИМСТВА: Грижи се и възстановява повърхността на кожата и я предпазва от натрупване на замърсявания и омазняване благодарение на ефекта на Tri Synergy Tech TM, който съчетава предимствата на Hi-Freq, Dermaboost и Deep RGB заедно с Hi-Tech Performing Cosmetics и специфичното действие на активните съставки, включени в концентрата LED активен концентрат КОРЕКТОР НА ПОРИТЕ. Съдържа възстановяващ дрон, който подобрява външния вид на отворените пори и намалява секрецията на себум, също така има противовъзпалително, овлажняващо и стягащо действие, което успокоява чувствителната и/или раздразнена мазна кожа.
ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ: 60 мин.

Терапия за околоочен контур

ПОКАЗАНИЯ:
• Ефект на повдигане на клепачите
• Заличава тъмните кръгове и намалява торбичките
• Изсветлява и озарява кожата около очите
ПРЕДИМСТВА: Ревитализираща и озаряваща терапия за кожата от околоочния контур благодарение на ефекта на Tri Synergy Tech TM, който съчетава потенциала на Hi-Freq, Dermaboost и Deep RGB заедно с Hi-Tech Performing Cosmetics и специфичното действие на активните съставки, включени в LED активен концентрат – БЛЯСЪК. Съдържа озаряващ
дрон, който ревитализира и озарява кожата, също така предпазва от основните причини за преждевременно стареене на кожата.
ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ: 30 мин.

Програми за тяло

Терапия за гърди – стягане

ПОКАЗАНИЯ:
• Гърди с отпусната кожа, липса на стегнатост и/или стрии.
• Гърди след операция с наличие на фиброза или белези.
ПРЕДИМСТВА: Укрепваща, стягаща и повдигаща терапия за кожата и тъканите в областта на гърдите благодарение на ефекта на Tri Synergy Tech TM, който съчетава потенциала на Hi-Freq, Dermaboost и Deep RGB заедно с Hi-Tech Performing Cosmetics и специфичното действие на активните съставки включени в LED активен концентрат СТЯГАНЕ. Съдържа стягащ дрон, който действа върху фибробластите, като насърчава образуването на колаген и еластин, също така съдържа органичен силиций, който повишава подобрява стягащото и анти-ейдж действие.
ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ: 60 мин.

Терапия за корем – стягане или моделиране

ПОКАЗАНИЯ ТЕРАПИЯ СТЯГАНЕ:
• Корем с отпусната кожа, липса на стегнатост и/или стрии.
ПРЕДИМСТВА: Укрепваща, стягаща и моделираща терапия за кожата и тъканите благодарение на ефекта на Tri Synergy Tech™, който съчетава потенциала на Hi-Freq, Dermaboost и Deep RGB заедно с Hi-Tech Performing Cosmetics и специфичното действие на активните съставки включени в LED активен концентрат – СТЯГАНЕ. Съдържа селективен стягащ дрон за фибробластите, който насърчава образуването на колаген и еластин, също така съдържа органичен силиций, който подобрява и засилва стягащото и анти-ейдж действие.
ПОКАЗАНИЯ ТЕРАПИЯ МОДЕЛИРАНЕ:
• Корем с целулит и/или локално затлъстяване.
ПРЕДИМСТВА: Отслабваща, дефиброзираща и антицелулитна терапия за кожата и тъканите благодарение на ефекта на Tri Synergy Tech™, който съчетава потенциала на Hi-Freq, Dermaboost и Deep RGB заедно с Hi-Tech Performing Cosmetics и специфичното действие на активни съставки, включени в LED активния концентрат РЕМОДЕЛИРАНЕ. Съдържа селективен за адипоцитите антицелулитен дрон, който заедно с други активни съставки, забързва процеса на изгарянето на мазнини, намалява складирането на липиди и инхибира образуването на нова мастна тъкан.
ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ: 60 мин.

Терапия за бедра – стягане или моделиране

ПОКАЗАНИЯ ТЕРАПИЯ СТЯГАНЕ:
• Бедра с отпусната кожа, липса на стегнатост и/или стрии.
ПРЕДИМСТВА: Укрепваща, стягаща и ремоделираща терапия за кожата и тъканите благодарение на ефекта на Tri Synergy Tech™, който съчетава потенциала на Hi-Freq, Dermaboost и Deep RGB заедно с Hi-Tech Performing Cosmetics и специфичното действие на активните съставки включени в LED активен концентрат СТЯГАНЕ. Съдържа селективен стягащ дрон за фибробластите, който насърчава образуването на колаген и еластин, също така съдържа органичен силиций, който подобрява и усилва стягащото и анти-ейдж действие.
ПОКАЗАНИЯ ТЕРАПИЯ МОДЕЛИРАНЕ:
• Бедра с целулит и/или локално затлъстяване.
ПРЕДИМСТВА: Отслабваща, дефиброзираща и антицелулитна терапия за кожата и тъканите благодарение на ефекта на Tri Synergy Tech™, който съчетава потенциала на Hi-Freq, Dermaboost и Deep RGB заедно с Hi-Tech Performing Cosmetics и специфичното действие на активни съставки, включени в LED активния концентрат РЕМОДЕЛИРАНЕ. Съдържа селективен за адипоцитите антицелулитен дрон, който заедно с други активни съставки, максимизира изгарянето на мазнини, минимизира складирането на липиди и инхибира узряването на нова мастна тъкан.
ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ: 60 мин.

Терапия за ръце – стягане или моделиране

ПОКАЗАНИЯ ТЕРАПИЯ СТЯГАНЕ:
• Ръце с отпусната кожа, липса на стегнатост и/или стрии.
ПРЕДИМСТВА: Укрепваща, стягаща и ремоделираща терапия за кожата и тъканите благодарение на ефекта на Tri Synergy Tech™, който съчетава потенциала на Hi-Freq, Dermaboost и Deep RGB заедно с Hi-Tech Performing Cosmetics и специфичното действие на активните съставки включени в LED активния концентрат СТЯГАНЕ. Съдържа селективен стягащ дрон за фибробластите, който насърчава образуването на колаген и еластин, също така съдържа органичен силиций, който подобрява и усилва стягащо и анти-ейдж действие.
ПОКАЗАНИЯ ТЕРАПИЯ МОДЕЛИРАНЕ:
• Ръце с целулит и/или локално затлъстяване
ПРЕДИМСТВА: Отслабваща, дефиброзираща и антицелулитна терапия за кожата и тъканите благодарение на ефекта на Tri Synergy Tech™, който съчетава потенциала на Hi-Freq, Dermaboost и Deep RGB заедно с Hi-Tech Performing Cosmetics и специфичното действие на активни съставки, включени в концентрирания LED активен концентрат РЕМОДЕЛИРАНЕ. Съдържа селективен за адипоцитите антицелулитен дрон, който заедно с други активни съставки, увеличава изгарянето на мазнини, намалява складирането на липиди и инхибира образуването на нова мастна тъкан.
ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ: 60 мин.

Цена: 

1 процедура 210 лв.
3 процедури с 5% отстъпка – 600 лв.
6 процедури с 10% отстъпка – 1135 лв.
9 процедури с 12% отстъпка – 1660 лв.
12 процедури с 15% отстъпка – 2140 лв.

 

 

 

Неинвазивна Мезотерапия Skeyndor

(терапии изпълнени с най-ново поколение неинвазивна мезотeрапия на Скейндор – Mesoinfusion)

Мезофилър 

процедура подходяща за запълване на мимически и дълбоки бръчки и възвръщане на обема на лицето – в случай на превенция и желание да се обнови, «изпълни» контура на лицето, както и в случай на вече появили се бръчки. 

с Mesoinfusion: 120 лв.
С Микронидлинг: 130 лв.

Мезолифт

високото съдържание на микроколаген и моделиращи пептиди придава истински лифтинг ефект на отпусната кожа с повяхнал вид. Подходящ в случай на следи от преждевременно стареене и нужда от лифтинг на контура на лицето или определени зони.

с Mesoinfusion: 120 лв.
С Микронидлинг: 130 лв.

Мезобрайт

процедура, която има изсветляващо действие върху петънцата и дребните несъвършенства като придава блясък на кожата на лицето и свива порите. Способства за регулирането на производство на меланин в кожата. 

С Mesoinfusion: 120 лв.
С Микронидлинг: 130 лв.