Масажи 

Масаж на цяло тяло (50 мин)  – 70 лв.

Масаж частичен (30 мин) – 45 лв.

Антицелулитен масаж цяло тяло (60 мин)  – 60 лв.

Антицелулитен масаж частичен (40 мин) – 47 лв.

Дълбокотъканен масаж (40 мин) – 80 лв.

Авторски масажи

 

Релаксиращ арабски лукс 60 мин.

Този луксозен масаж обединява гама от изключителни техники, вдъхновени от разнообразните култури на арабския свят, за да предизвика състояние на дълбока релаксация и благополучие, от главата до петите. Насладете се на вълшебната текстура на балсам с малахит, който обгръща кожата ви и постигнете невероятно усещане за релаксация и освобождаване на мускулите.

Цена: 85 лв.

Балансираща древна абхианга 60 мин.

Почувствайте как древната практика на масажа Abhyangya тече през цялото ви тяло, възстановява вътрешния ви баланс и ви пренася до най-дълбокото състояние на благополучие. Прецизните движения с топло масло с индийски подправки улесняват финното активиране на енергийни точки и ви връща в състояние на вътрешна хармония.

Цена: 85 лв.

Аюрведа енергетичен поток 60 мин.

Комбинация от традиционна китайска и аюрведична медицина, активен Thai масаж, известен още като асистирана йога, работи върху цялото тяло с енергични движения с различен интензитет на натиск, за да увеличите енергийния си поток. Почувствайте реминерализиращата сила на масажния крем с бамбук и постигнете холистично усещане за благополучие.

Цена: 85 лв.

Релаксация в света на сънуването 60 мин.

Успокояващ масаж, съчетаващ рефлексотерапия на лице и различни древни техники, които галят тялото ви с различна интензивност, от средна до много лека. Насладете се на релаксиращите свойства на масажния крем с канабис, облекчете напрежението и събудете най-дълбоките си чувства, за да се свържете отново със себе си.

Цена: 85 лв.

Освобождаваща напрежението терапия 60 мин.

Вдъхновена от Средиземноморието, тази терапия е кръстопът между Изтока и Запада, съчетаващ шведски и турски масажни техники. Потопете се в луксозната атмосфера и се насладете на топлото масло, което се разтапя в кожата ви с изискан портокалов аромат. Открийте истинското изкуство да релаксирате тялото си.

Цена: 85 лв.