Апаратна процедура, която решава всички проблеми свързани с тялото компактно, бързо и лесно.

Skeyndor ни представя една от най-иновативните системи за третиране на несъвършенствата на тялото от – LED T.H.E.S. Body system by SKEYNDOR. Тя е плод на дългогодишен труд и изследвания в областта на съществуващите технологии, като избраната комбинация е уникална по рода си и няма аналог на пазара.

Машината съчетава LED (фотостимулация), термостимулация и електростимулация в едно, като дава възможност да се използват както готови програми, които да облекчат работата на професионалиста, така и да се създадат персонализирани програми, според нуждите на конкретния клиент. LED T.H.E.S. Body system by SKEYNDOR съчетава няколко силни предимства:

Взаимодействието на няколкото различни техники на работа създава и допълнителни ползи сред които възможността да работим с по-високи стойности на електростимулация, заради наличието на термостимулация, която намалява резистентността на кожата, а активиращите козметични съставки усилват до 30 пъти подмладяващото действие и производството на колаген в третираните зони, отколкото при стандартни други условия.

Машината дава решение на следните проблеми на тялото и резултати още след първия пакет процедури на:

  • Оточен целулит
  • Мек целулит
  • Твърд целулит
  • Отслабване
  • Стягане
  • Ремоделиране на тялото
  • Извайване на мускулите

Можете да получите повече информация и да тествате LED T.H.E.S. Body system by SKEYNDOR в представителния център на Skeyndor на ул. Г.С.Раковски 125, гр. София – 0884971597.

Можете да вземете Пакет от 6 процедури САМО ЗА 470лв.
+ ПОДАРЪК Ремоделиращ продукт за домашна употреба
*Тестова процедура – 87 лв.
*При записване на пакет цената на първата тестова процедура се приспада.