ЕДИНСТВЕНИЯТ ПИЛИНГ, КОЙТО РЕГЕНЕРИРА И СЕ ГРИЖИ ЗА КОЖАТА ВИ

Много от нас с термина „микробиом“ с червата ни. Думата микробиом обаче се отнася към всички микроорганизми, които живеят във и върху тялото ни, и кожата също има собствен микробиом. Микробиомът се развива веднага след раждането, когато бебета осъществят контакт с външния свят, така популацията от бактерии бързо се настаняват върху кожата. Така тези бактерии живеят върху кожата в симбиоза и се наричат резидентни бактерии. Там са като невидим слой и образуват резидентния микробиом. Когато те са в хармония допринасят за здравословното състояние на кожата и формират защитна бариера по кожата от другите наречени транзитни бактерии. За да се поддържа кожния микробиом в добро състояние, трябва да поддържаме нормалното pH баланс на кожата. Кожата предоставя на бактериите хранителни вещества, докато бактерията защитава кожата, следователно от навлизане на патогени – микроби, които причиняват болести. Микробиомът с кожата образуват киселинна обвивка, която предпазва от проникване на патогени и тази кисела среда много добре се справя с патогените, понеже те не могат да живеят там. Много външни фактори като замърсена среда, UV радиацията или възрастта, могат да засегнат микробиома, а това би довело до кожно състояние като сухота, атопичен дерматит, възпалително заболяване на кожата като акне.

PROBIOME PEEL – Иновативната, най-съвременна терапия, която подхранва кожата ви в дълбочина. С видими резултати от първия ден. PROBIOME PEEL е професионалното лечение с максимални възстановяващи свойства.

PROBIOME PEEL е професионална линия химични пилинги от Skeyndor, които ускоряват регенерацията на кожата и възстановяват микробиома. Това е терапия с максимална концентрация и действие, което обновява и възстановява кожата цялостно и съдържа мултибиотичен комплекс за балансиране микробиома на кожата.

PROBIOME PEEL е безопасна процедура, която съдържа мултибиотичен комплекс за възстановяване на микробиома на кожата особено необходимо след дълбоко ексфолиране. Не се нарушава лицевостта на кожата.

5 високоефективни пилинга (ПИЛИНГ ХИДРАТАЦИЯ И УСПОКОЯВАНЕ, ПИЛИНГ БЛЯСЪК, ИЗБЕЛВАЩ ПИЛИНГ, ПИЛИНГ ПОРИ, АНТИ-ЕЙДЖ И ИЗГЛАЖДАЩ МИКРОРЕЛЕФА ПИЛИНГ), формулирани със специфична комбинация от киселини, които се адаптират към всяка нужда и тип кожа. Персонализирана, усъвършенствана, безопасна и лесно приложима процедура, което позволява отлична регенерация на кожата. Видими резултати за по-гладка и освежена кожа.

ПИЛИНГ ХИДРАТАЦИЯ И УСПОКОЯВАНЕ се прилага при сухи, дехидратирани кожи и кожи с атопичен дерматит.

ПИЛИНГ БЛЯСЪК се препоръчва при кожи, който са загубили своя блясък,със жълтеникав цвят кожа.

ИЗБЕЛВАЩИЯ ПИЛИНГ се препоръчва за лица с пигментни петна , като лунички, мелазма, като помага за тяхното изсветляване не само на петната, но и на кожата.

ПИЛИНГ ПОРИ е за хора с мазни кожи, широки пори,акнейчна кожа.

АНТИ-ЕЙДЖ ПИЛИНГ е за клиенти, който искат да обновят кожата, да загладят леко мимическите бръчки.

 

• Време на процедурата – 1ч.

• Подходяща възрст – 16 год.

• Препоръчителен брой терапии – 3 през 20 дни, или веднъж месечно.

• Противопоказания – наранена, третирана кожа, не здрава, с възпалителен процес по нея.

• Винаги, когато имате официален повод или събитие си направете пилинг, за да се освежи, да се заглади кожата и да се насладите на моментален блясък на лицето.

ЗАПАЗЕТЕ ЧАС!