Новата линия Expert Cleanse Pro има продукти за премахване на грима и замърсяванията, но също така и за почистване на кожата на по-дълбоко и пълно ниво. И не само това: тя включва есенция за балансиране на кожата и е 100% екологична.

Убедихме ли ви да продължите да четете? Разказваме ви всички стъпки за тази почистваща рутина на лицето само за 5 минути!

Стъпка 1: Премахнете грима

Премахването на грима преди сън и прилагането на хидратиращ продукт е много важно: кожата трябва да диша през цялата нощ, за да се обновят клетките. Ако се спази тази стъпка, можем да предотвратим появата на черни точки или малки примеси, отслабването на миглите или нездравословния вид на кожата. Изненада ли се?

По този начин за тази линия ще започнем рутината на лицето с двуфазен мицеларен дегримьор , чиято функция е да премахва грима от най – чувствителните зони, очите и устните . По-късно с мицеларното масло можете да премахнете грима от повърхността на кожата, тоест останалите зони с грим.

Запомнете: тази първа стъпка сутрин няма да е необходима! И така, след 2 минути ще бъдете повече от готови!

Стъпка 2: Дълбоко почистване

Вашата нова мантра: дълбокото почистване (дори ако не носите грим) е единственият начин да поддържате кожата готова за нанасяне на овлажнител.

Нанесете матиращата пяна гел, ако кожата ви е комбинирана към мазна. Това е ултра-мек мус, който без да изсушава кожата, ще помогне за почистването й, има матов ефект.

Ако, от друга страна, кожата ви е нормлна към суха, най-добрият вариант ще бъде Почистващата  пяна- мляко.

Стъпка 3: Възстановяване на кожата

Третата стъпка е много важна за финализиране на ежедневната хигиена и ще се запитате … защо? Понякога почистващите продукти, макар и да са необходими, могат да отслабят кожната флора на лицето. Важно е след всяко почистване да ребалансираме кожата, за да я оставим 100% готова за кремовете за лечение.

Поради тази причина след дълбоко почистване препоръчваме прилагането на Ребалансираща есенция с витамини.

Стъпка 4: Време е да хидратирате!

Последната стъпка от разкрасителната рутина е … хидратацията! Добрата хидратация за лице, шия и деколте ще укрепи кожата и ще подобри външния й вид, ще предотврати сухота и ще забави процеса на поява на малки бръчки.

Сега знаете нашата тайна за правилна рутина за красота! Както вече знаете, рутината, която следвате у дома, може да се комбинира с професионални процедури в кабината, за да задълбочите почистването си с новата продуктова линия EXPERT CLEANSE PRO. Както винаги, ви препоръчваме да ни пишете или звъннете, когато имате въпроси.  Не забравяйте също, че както в  нашият център, така  и на  нашия уебсайт , можете да намерите тези и други продукти, за да се грижите за кожата си с най-добрата ежедневна рутинна програма за красота. 😊