Фризьорство

Дамски процедури:

Подстригване 

Процедурата включва измиване с шампоан и балсам с продукти на Goldwell (+ маска, ако пожелаете или косата Ви има нужда), подстригване и подсушаване със сешоар. Ще получите и глезотийка от нас – специален масаж на скалпа с пяна, за да Ви отпуснем от забързаното ежедневие и да Ви настроим на положителна вълна.

Къса коса: 26 лв.
Дълга коса: 36 лв.

Сешоар

Оформяне на прическата със сешоар, предшествани от измиване с шампоан и балсам (маска по желание) и масаж на скалпа с пяна – истинско удоволствие за сетивата!

Къса коса: 21 лв.
Средна коса: 26 лв.
Дълга коса: 31 лв.

Подстригване със сешоар 

Ако искате да добавим към стандартното подстригване с измиване и прическа със сешоар, не се колебайте да ни го споделите.

Цена: 45 лв

Боядисване 

Процедурата започва с боядисване, измиване с шампоан, балсам и маска за боядисана коса и изсушаване със сешоар в желаната форма. Попитайте нашите специалисти, в случай че желаете по-различен и интерес ефект на рутинното боядисване, като напр. преливане на тонове, балеаж, омбре или др. Ще се радваме, ако ни се доверите за изграждането на Вашата най-красива визия!

Цена: 32 – 66 лв.
Допълнителна боя (или една боя) – 23 лв.
С боя на клиента: 25 лв.

Боядисване + подстригване + сешоар

Боядисването с подстригване преминава през всички етапи на боядисването, но с добавена промяна на формата и дължината на косата. Получавате и допълнителен бонус – масаж на скалпа с пяна – минутки на релаксация за всеки човек с напрегнато ежедневие. Всичко завършва със сешоар според Вашите предпочитания.

Цена: 76 лв

Попитайте за нашите допълнения:

 • Омбре – 66 лв. 

 • Балеаж /кичури- 50 лв. 

 • Сешоар и оформяне с преса
  – Къса коса – 25лв.
  – Средна коса – 32 лв.
  – Дълга коса – 37 ле.

 • Прическа с преса/маша
  -Права коса – 25 лв.
  -Къдрава коса – 30 лв.

 • Официална прическа – 40 – 150 лв. 

 • Пробна прическа: 40 лв.

Мъжки процедури:

Мъжко подстригване:

Мъжкото подстригване включва също така и измиване, масаж и обиране на врата с бръснач – стара, но изпитана технология за по-добри резултати.

Цена: 20лв.

Детско подстригване:

Цена: 15 лв.